MERE KOMFORT OG MINDRE VARMEREGNING

Luft til luft varmepumper

Det er en god idé at kigge nærmere på luft-luft-varmepumpen, hvis du vil spare på din varmeregning. Luft-luft-varmepumper udemærker sig nemlig ikke alene, fordi de er funktionelle og nemme at installere – de kan også bidrage til betydelige besparelser på varmeregningen. Sammenligner man med energiforbruget med en traditionel el-radiator, er det med en varmepumpe muligt at reducere varmeregningen med op til 50%.

Spar penge på din varmeregning

Mange boligejere oplever at modtage høje varmeregninger, fordi boligens varmekilde bruger unødvendigt meget energi til at producere varmen. Selvom det kan virke som et større projekt at skulle finde og installere et nyt anlæg, er der mange fordele ved at genoverveje sin varmekilde i hjemmet og tænke i alternativer til denne.

En luft til luft-varmepumpe er en effektiv og praktisk opvarmningsløsning, uanset om det gælder opvarmning af helårsboligen, sommerhuset, garagen eller værkstedet.

Det er nemt og enkelt at montere og anvende en luft til luft-varmepumpe. Den kan installeres på én dag – og herefter kræver varmepumpen blot et minimalt vedligehold. Det eneste pumpen kræver, forud for installationen, er en stikkontakt.

Der er flere fordele med luft-luft-varmepumper

Luft-til-luft-varmepumpen anvender varmepartiklerne fra luften udenfor til at danne varm luft, som gør din bolig lun og behagelig at opholde sig i – uanset årstiden. Varmepumpen kan året rundt anvende udendørsluft, og den er i stand til at producere varm luft af udendørsluft helt ned til minus 30 grader, hvilket gør den yderst effektiv og anvendelig. Det er dog ikke alene, når det gælder opvarmning af boligen, at varmepumpen er funktionel – den er også ideel, hvis du gerne vil bevare et godt og sundt indeklima. 

Luft-luft-varmepumper er udstyret med et filter, der filtrerer støv og mindre partikler fra luften. Dermed kan du med varmepumpen opnå en både lun og ren luft i din bolig. En nyere kvalitets varmepumpe er meget lydsvag, hvilket betyder, at du stort set ikke vil bemærke varmekilden på anden måde end ved den lune varme, den tilføre dit hjem.

Interesseret?

Hvis du er nysgerrig på produktet, eller har besluttet dig for at investere i en varmepumpe, er du meget velkommen til at kontakte MS energi. Vi kan hjælpe med råd og vejledning til både installation, anvendelse og vedligehold.

Når du bestiller din varmepumpe hos MS energi bliver varmepumpen monteret af en professionel varmepumpe-montør. Inden varmepumpen monteres gennemgår vi løsningen over telefonen eller på adressen og aftaler placering af både inde og ude-del. Skal du sørge for noget inden montering, aftaler vi også dette.

Det er ikke nødvendigt at du er tilstede på dagen for monteringen – vi kan lave en nøgleaftale og lukke og låse efter os.

Når varmepumpen er monteret, skal du blot sikre, at filtrene i varmepumpens indedel holdes rene, ligesom ude-delen skal holdes fri for blade, sne og lignende.

Ofte stillede spørgsmål:

Luft luft varmepumperne fås i alle prisklasser og kvaliteter. En kvalitets varmepumpe koster fra 10.000 til 24.000 inklusiv montering, afhængig af energiklasse og størrelse/effekt i kW.

Ved at supplere dit nuværende gas eller oliefyr kan du spare op til 50% på din varmeregning

En god varmepumpe støjer ikke ret meget. De fleste er nede på 17-19 dB ved laveste blæsetrin

Varmepumpens udedel er også ganske lydsvag. Lydniveauet stiger lidt i takt med udetemperaturen. Ved placering af udedelen, skal derfor tages hensyn til soverum og støjgrænse ved nabo-skel. 

Skal varmepumpen monteres på plant underlag, skal dette være forberedt. 2 stk. 50 x 50 cm fliser er passende underlag. Der skal være jordforbindelse i stikkontakten eller sikkerhedsafbryderen.

Er der ikke jordforbindelse, kan dette etableres med et jordspyd på dagen for montering.

Det tager typisk mellem 2 -5 timer at intallere en luft luft varmepumpe, afhængig af installationens omfang.

MS energi bestræber sig på, altid at kunne levere og montere din nye varmepumpe indenfor maksimalt 21 dage. Ofte kan varmepumpen monteres indenfor 14 dage.