MERE KOMFORT OG MINDRE VARMEREGNING

Luft til luft varmepumper

Hos MS energi hjælper vi dig hele vejen igennem købsprocessen af din nye luft til luft varmepumpe. MS energi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter som vi står 100% inde for. Derfor får du også 5 års garanti som standard når du bestiller din nye varmepumpe inklusiv montering.

Spar penge på din varmeregning

En luft til luft-varmepumpe er en effektiv og praktisk opvarmningsløsning, uanset om det gælder opvarmning af helårsboligen, sommerhuset, garagen eller værkstedet.

Det er nemt og enkelt at montere og anvende en luft til luft-varmepumpe. Den kan installeres på én dag – og herefter kræver varmepumpen blot et minimalt vedligehold. Det eneste pumpen kræver, forud for installationen, er en stikkontakt.

Det er en god idé at kigge nærmere på luft-luft-varmepumpen, hvis du vil spare på din varmeregning. Luft-luft-varmepumper er funktionelle og nemme at installere – de kan også bidrage til betydelige besparelser på varmeregningen. Sammenligner man med energiforbruget med en traditionel el-radiator, er det med en varmepumpe muligt at reducere varmeregningen med op til 50%.

Der er flere fordele med luft-luft-varmepumper

Luft-til-luft-varmepumpen anvender varmepartiklerne fra luften udenfor til at danne varm luft, som gør din bolig lun og behagelig at opholde sig i – uanset årstiden. Varmepumpen kan året rundt anvende udendørsluft, og den er i stand til at producere varm luft af udendørsluft helt ned til minus 30 grader, hvilket gør den yderst effektiv og anvendelig. Det er dog ikke alene, når det gælder opvarmning af boligen, at varmepumpen er funktionel – den er også ideel, hvis du gerne vil bevare et godt og sundt indeklima. 

Luft-luft-varmepumper er udstyret med et filter, der filtrerer støv og mindre partikler fra luften. Dermed kan du med varmepumpen opnå en både lun og ren luft i din bolig. En nyere kvalitets varmepumpe er meget lydsvag, hvilket betyder, at du stort set ikke vil bemærke varmekilden på anden måde end ved den lune varme, den tilføre dit hjem.

Interesseret?

Når du bestiller din varmepumpe hos MS energi bliver varmepumpen monteret af en professionel varmepumpe-montør som også medbringer alle materialer til installationen. Inden varmepumpen monteres gennemgår vi løsningen over telefonen eller på adressen og aftaler placering af både inde og udedel. – Skal du sørge for noget inden montering, aftaler vi også dette.

Det er ikke nødvendigt at du er tilstede på dagen for monteringen – vi kan lave en nøgleaftale og lukke og låse efter os.

Vi tilbyder bl.a. service, reperation og montering af
luft til luft varmepumper i områderne mellem:

Solbjerg, Malling, Beder, Mårslet, Højbjerg, Skanderborg, Odder, Hou, Hov, Mariendal, Ajstrup strand, Norsminde, Saksild

Ofte stillede spørgsmål:

Luft luft varmepumperne fås i alle prisklasser og kvaliteter. En kvalitets varmepumpe koster fra 10.000 til 24.000 inklusiv montering, afhængig af energiklasse og størrelse/effekt i kW.

Ved at supplere dit nuværende gas eller oliefyr kan du spare op til 50% på din varmeregning

En god varmepumpe støjer ikke ret meget. De fleste er nede på 17-19 dB ved laveste blæsetrin

Varmepumpens udedel er også ganske lydsvag. Lydniveauet stiger lidt i takt med udetemperaturen. Ved placering af udedelen, skal derfor tages hensyn til soverum og støjgrænse ved nabo-skel. 

Skal varmepumpen monteres på plant underlag, skal dette være forberedt. 2 stk. 50 x 50 cm fliser er passende underlag. Der skal være jordforbindelse i stikkontakten eller sikkerhedsafbryderen.

Er der ikke jordforbindelse, kan dette etableres med et jordspyd på dagen for montering.

Det tager typisk mellem 2 -5 timer at intallere en luft luft varmepumpe, afhængig af installationens omfang.

MS energi bestræber sig på, altid at kunne levere og montere din nye varmepumpe indenfor maksimalt 21 dage. Ofte kan varmepumpen monteres indenfor 14 dage.