SPAR PENGE PÅ DIN VARMEREGNING

Luft til vand varmepumper

MS energi laver komplette og funktionelle kvalitets installationer hvor du som standard får 5 års garanti. 
Hos MS energi prioriteres ærlig vejledning, høj kvalitet og god service.
Vi aftaler altid en fast pris på opgaven, og derfor vil du hverken opleve skjulte gebyrer eller ekstraregninger uanset installationstid.

Regn din pris ud her

Komplet luft til vand varmepumpe installation - Klar til drift !

Vi kommer gerne forbi og vurderer dine muligheder for installation af en luft til vand varmepumpe. Du får på den baggrund altid en fast pris uden nogen overraskelser. Hos MS energi får du en komplet løsning med et godt anerkendt produkt til det nordiske klima og 5 års garanti.

En varmepumpe installation tager 1 til 2 arbejdsdage afhængig af eksisterende forhold og sparer dig penge med det samme den er i drift.

En luft-vand-varmepumpe anvender langt mindre energi til opvarmning end traditionelle olie og gasfyr eller el-radiatorer. Ved et skift fra olie eller gasfyr til varmepumpe, sparer du typisk 30-50% på varmeregningen.

Den rigtige løsning første gang

Det er en fordel at din bolig er fornuftigt isoleret og at dine radiatorer har den rette størrelse, for at varmepumpen kan fungere optimalt og give det størst mulige udbytte. Det er derfor en god idé at kontakte MS energi, så vi kan lave en aftale og gennemgå din bolig forud for installationen.

Hvis du overvejer at udskifte din eksisterende varmekilde, kan vi give dig et uforpligtende tilbud og vejlede om både din eksisterende varmekilde og mulighederne for en opgradering eller udskiftning. 

MS energi kan også være behjælpelige med spørgsmål angående besparelse, lydniveau, tilskud ved udskiftning fra oliefyr, effektivitetsgrad mm.

MS energi besøger dig gerne på din adresse for at afdække dine behov og undersøge muligheder for installation.

 

Fordele ved en luft til vand-varmepumpe

I mange hjem anvender boligens varmekilde en unødig stor mængde energi til at producere varme, hvilket resulterer i, at boligejeren modtager dyre varmeregninger. De høje varmeregninger kan dog reduceres, hvis man tager et blik på hjemmets varmekilde og undersøger sine muligheder for udskiftning eller opgradering af den. Hvis du f.eks. har et gammelt oliefyr i din bolig, kan dette udskiftes med en varmepumpe, der er en energieffektiv løsning, der samtidig tager højde for økonomi og miljø. Hvis du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe, kan du spare helt op til 60% på din varmeregning.

Varmepumpen er et selvstændigt anlæg, der både er nemt at installere og billigt i drift. En varmepumpe består af to dele; en ude- og en indedel.

En varmepumpe skal hverken graves ned eller integreres i boligens mure, men placeres oftest blot uden for boligen. En luft-vand-varmepumpe anvender langt mindre energi til opvarmning end traditionelle olie- og gasfyr eller el-radiatorer.

Varmepumpen er dog ikke blot et billigere alternativ til andre varmekilder; den er også mere miljøvenlig, idet den anvender den energi, der allerede findes i luften udenfor. Hvis du investerer i en varmepumpe, kan du derfor ikke blot spare penge på din varmeregning, men ofte også forøge værdien af din bolig, gavne miljøet – og få en komfortabel løsning, der ikke kræver konstante eftersyn.

Service og vedligehold af varmepumper

Så snart din varmepumpe er installeret, kræver den ingen vedligehold ud over et årligt servicebesøg. Dette serviceeftersyn er lovpligtigt og derfor skal du som kunde sikre dig, at dette udføres. Servicebesøget er samtidig din sikkerhed for, at garantien bevares på dit produkt.

MS energi giver altid 5 års totalgaranti ved overholdt service.

Vi tilbyder bl.a. service, reperation og montering af
Luft til vand varmepumper i hele østjylland

Ofte stillede spørgsmål:

En komplet luft til vand varmepumpe løsning koster mellem 80.000 og 150.000 afhængig af boligstørrelse, pladsforhold og tidligere varmeløsning. En løsning til et typisk parcelhus koster ca. 110.000 kr. inklusiv montering.

Det afhænger meget af årstiden og hvor hårdt varmepumpen skal arbejde. De gode modeller på markedet ligger omkring 45 dB eller mindre de fleste drift timer på et år.

Hos MS energi får du altid 5 års totalgaranti på både varmepumpe og installation hvis du overholder dit serviceeftersyn 1 gang årligt.

Det årlige elforbrug afhænger af din boligs isoleringsgrad, hvilken inde temperatur du ønsker at have og varmepumpens energiklasse.

Hvis din varmepumpe dimensioneres korrekt, vil du aldrig opleve problemer med at holde varmen. Selv i de koldeste måneder hvor varmepumpen skal holde huset varmt, slår varmepumpens indbyggede el patron til som supplement, hvis ikke varmepumpen selv kan levere 100% af varmen.

Der er lovpligtig service på alle luft til vand varmepumper med en kølemiddels fyldning på mere end 1 kg kølemiddel.