Aircondition skaber et bedre indeklima

Aircondition

Hos MS energi har vi aircondition og klimaanlæg fra udvalgte producenter til alle behov. Alle anlæg leveres med 5 års garanti og MS energi er din partner igennem hele processen. Vi sikrer at dit nye anlæg er korrekt dimensioneret til boligen, feriehuset, kolonihaven eller kontoret. Aircondition skaber et bedre indeklima, bidrager til bedre søvn – og sikrer en behagelig temperatur gennem hele sommerperioden.

Aircondition med montering

Hos MS energi forhandles udelukkende gennemtestede aircondition og klimaanlæg fra Panasonic, Mitsubishi, m.fl.
Dette er gode anerkendte producenter, der udbyder produkter, som sikrer dig den højeste kvalitet på markedet.

Hvis du køber aircondition med montering fra MS energi, vil alle materialer til installationen være inkluderet i prisen. Du får altid en fast pris på opgaven, hvor alt er inklusiv – også monteringstiden.

Hos MS energi er der ingen skjulte gebyrer eller overtidsbetaling – prisen er den samme, om det tager to eller seks timer.

Ideel til både privatbrug og i virksomheder

Aircondition er ikke kun ideelle i privaten, men kan også med fordel monteres i eks. kontorvirksomheder med meget elektronisk udstyr. Serverrum, IT-rum og tavlerum har ofte en stor varmeudvikling, og derfor er det væsentligt, at det holdes køligt, da det ellers kan påvirke funktionen af udstyret.

Et aircondition- eller klimaanlæg kan være med til at sikre, at udstyret fungerer optimalt. Det betyder, at du ved at installere et klimaanlæg kan undgå, at firmaets udstyr tager skade eller i værste fald brænder sammen på de varme sommerdage. Det er dog ikke blot IT-udstyret i virksomheden, der har godt af et køligt klima – høje temperaturer og fugtig luft kan også påvirke de ansatte, og derfor er det også her en god idé at sikre, at lokalerne holdes kølige og behagelige med aircondition, så arbejdsmiljøet forbliver optimalt.

Kontakt MS energi

Det er vigtigt at kunne regulere dit klimaanlæg, så temperaturen stilles efter behov, uanset om det gælder nedkøling af IT-udstyr eller temperering af luft i kontorer eller privatboliger. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning er du altid velkommen til at kontakte MS energi.

Ring på telefon 71 99 92 94 eller skriv via email, så bliver du kontaktet hurtigst muligt

Vi tilbyder bl.a. service, reperation og montering af
aircondition i områderne mellem:

Solbjerg, Tranbjerg, Malling, Beder, Mårslet, Højbjerg, Skanderborg, Odder, Hou, Hov, Mariendal, Ajstrup strand, Norsminde, Saksild