Gavner klimaet og din pengepung

Serviceeftersyn på varmepumper

For at du kan være sikker på din varmepumpe yder optimalt og udnytter energien på den mest økonomiske måde år efter år, skal din varmepumpe med jævne mellemrum have foretaget et eftersyn. Det gavner både klimaet og din pengepung. En luft til luft eller luft til vand varmepumpe som ikke er serviceret, vil med tiden samle støv og skidt eller være indstillet forkert, og derfor skulle bruge mere strøm på at opretholde den samme temperatur. Har varmepumpen en utæthed kan den i værste fald også lække kølemiddel.

Lovpligtigt serviceeftersyn på varmepumper

Serviceeftersynet er lovpligtigt på varmepumper med en kølemiddels fyldning  på 1 kg eller derover og skal efter lovgivningen foretages 1 gang årligt. Holder du din varmepumpe serviceret, får du 5 års totalgaranti hos MS energi.

Serviceeftersyn af din varmepumpe er en gennemgang og test af varmepumpens komponenter og funktioner. For at opretholde garantien på din varmepumpe, skal den regelmæssigt serviceres af en faguddannet tekniker.

Vi tilbyder bl.a. varmepumpe service og lovpligtigt eftersyn af varmepumper og aircondition i områderne mellem:

Solbjerg, Tranbjerg, Malling, Beder, Mårslet, Højbjerg, Skanderborg, Odder, Hou, Hov, Mariendal, Ajstrup strand, Norsminde, Saksild

Certificeret montør

Eftersynet foretages af en fagmand med den rette uddannelse, viden og erfaring fra branchen, samt godkendelse hos Energistyrelsen og KMO.

Ved eftersynet kontrolleres at varmepumpen kører som den skal og montøren efterser bl.a. nedenstående punkter

Dette indeholder et serviceeftersyn


Efter besøget modtager du en service-rapport

Priser på varmepumpe service og rengøring

  • Service på luft til vand varmepumpe 1.495 kr. inkl. moms
  • Service på luft til luft varmepumpe 895 kr. inkl. moms
  • Rengøring af udedel i forbindelse med service 495 kr. inkl moms
  • Rengøring af luft luft indedel i forbindelse med service 595 kr. inkl moms