Problemer med luften?

Miniventilation

Hvis man oplever problemer med dårligt luftskifte eller stillestående luft i et eller flere rum i sin bolig, bemærkes det ofte ved en ubehagelig lugt og følelse af indelukkethed i rummet. Problemet kan afhjælpes ved at installere et miniventilationsanlæg, der kan udskifte luften i rummet og samtidig spare på den varmeenergi, der allerede er blevet tilført rummet.

Bedre indeklima med miniventilation

For at opretholde et godt indeklima er det vigtigt med frisk luft, der kan reducere fugt og mindske partikler i luften. Et miniventilationsanlæg er udstyret med både en indblæsning og udsugningsfunktion, der kan bidrage til en god udluftning i boligen og bevare et godt indeklima i boligens værelser.

Et ventilationsanlæg genbruger op til 95% af rummets varme via en keramisk patron, der opsamler varmen fra den luft, som blæses ud af boligen. Når anlægget blæser luften tilbage i boligen, genbruger ventilatoren den lagrede varme, som herefter tilføres frisk luft ved indblæsningen. Denne metode sikrer en behagelig og frisk luft i rummet.

I mange tilfælde kan et ventilationsanlæg med fordel anvendes, hvis man ønsker at få bugt med mug og skimmelsvamp i et rum, lige som det kan reducere pollen og radon i luften.

Støjsvag og praktisk løsning

Et ventilationsanlæg er både støjsvagt og praktisk. Derudover er anlægget en ganske billig løsning, når det gælder anlæggets strømforbrug. Faktisk anvender anlægget lige så lidt energi som en moderne LED-pære.

Såfremt du ønsker at investere i et af vores miniventilationsanlæg, tilbyder MS energi at udføre installationen. Det kræver ikke noget forarbejde fra din side – inden anlægget skal monteres. Så snart mini ventilationsanlægget er installeret, kræver det minimal vedligehold – filtrene skal blot renses når enhedens led diode blinker og ellers passer anlægget sig selv.

Miniventilationsanlægget leveres med 2 års produktgaranti

Interesseret?

Hos MS energi er det ikke kun alene vigtigt at kunne levere nogle af markedets bedste produkter til gode priser, men også at kunne tilbyde fremragende service til vores kunder. Her får du gode råd og vejledning, hvis du har spørgsmål eller er blevet nysgerrig på et af vores produkter. 

Såfremt du har brug for hjælp eller rådgivning, kan du altid ringe på 71999294 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden. Du er også velkommen til at sende en mail på kontakt@msenergi.dk

Vi tilbyder bl.a. service, reperation og montering af
Mini-ventilation med genvex i områderne mellem:

Solbjerg, Tranbjerg, Malling, Beder, Mårslet, Højbjerg, Skanderborg, Odder, Hou, Hov, Mariendal, Ajstrup strand, Norsminde, Saksild

Ofte stillede spørgsmål:

Miniventilation monteres i enkelte rum og kræver ikke rørføring i hele huset

Enheden bores igennem en ydervæg og fylder ca. 25 x 25 på indvendig side af væggen.

Ventilatoren kører i intervaller med indsugning og udblæsning. Når ventilatoren trækker luft ud af boligen, opvarmes den keramiske varmepatron i enheden. Når ventilatoren trækker frisk luft ind i boligen afgives den oplagrede varme fra den keramiske patron, til luften som indblæses. Det betyder stor udskiftning af luften i boligen med op til 95% varmegenvinding.

Det koster typisk mellem 8.000 – 9.000 kr. pr enhed inklusiv montering.

Det afhænger af hvor meget støv og pollen mm. Der er i luften. Filtrene kan støvsuges og skal derfor ikke udskiftes hver gang enheden trænger til at få renset filtre.

Miniventilation med varmegenvinding kan kraftigt reducere fugt og skimmel i det rum den installeres. Enhederne bruges ofte i kældre, kontorer mm.